ОТКРИЙ РЕВОЛЮЦИЯТА СРЕЩУ ПИГМЕНТНИ ПЕТНА

РЕДУЦИРАНИ ДО -75%

Първи резултати след 2 седмици, до -75% след 12 седмици

Подобрение на резултатите с течение на времето при редовна употреба (резултатите може да варират). Помага за избледняването на пигментни петна и предотвратява повторната им поява за равномерен тен и сияйна кожа. Подходящ за всеки тон и тип кожа.

Серум с двойно действие
Серум с двойно действие резултати

Истински хора, истински случаи, истински резултати

Петра Мейер, 35, Германия

Самочувствивто на Петра пропада, когато се с блъсква с живота с хиперпигментации. Eucerin покани Петра да тества серията Anti-Pigment, което се оказа повратен момент в приключението на нейната кожа. След 12 седмици кожата ѝ започва да се променя като това променя и живота ѝ. Това преживяване повличва не само на Петра, а и вдъхновява много други жени по света да открият силата на Anti-Pigment. Благодарение на Thiamidol, високоефективната съставка на Eucerin, Петра и много други забелязват как пигментните им петна изчезват пред очите им в рамките на броени седмици.

Елена Зац, 31, Германия

Хиперпигментацията засрамява Елена и я кара да се притеснява от това да е навън и да се наслаждава на слънчевите лъчи с годеника си. След като вижда резултатите на Петра с Anti-Pigment, Елена разбира, че най-накрая е открила решение за избледнаване на петната и то точно на време за сватбения ѝ ден!

Аида Йоканович, 38, Сърбия

Аида опитва всичко, за да повлияе на хиперпигментациите по лицето ѝ в следствие от бременност - дори лимонов сок! Тъмните петна засягат самочувствието ѝ, особено, когато е на работа. Нищо не ѝ помага докато дерматолог не ѝ препоръчва Anti-Pigment.

Как работи

Научи за уникалната и ефективна формула на Eucerin, докато специалисти дерматолози обсъждат Thiamidol, нашата патентована и доказана активна съставка.

First results using Eucerin Anti-Pigment Correcting Hand Cream SPF 30 visible in two weeks

Употреба

Нанасяй ежедневно за най-добри резултати от серията. Използвай максимум 4 нанасяния на Thiamidol на ден.

Статии за хиперпигментация

Нашите ценности

Пионери в грижата за кожата

Ние предлагаме холистичен дермо-козметичен подход, за да защитим кожата Ви и да я поддържаме здрава и сияйна.

Препоръчани от дерматолози

Ние работим заедно с дерматолози и фармацевти по целия свят, за да създадем иновативни и ефективни продукти за грижа за кожата, на които те могат да се доверят и препоръчат.

Ангажирани с иновации

Повече от 100 години сме се посветили на изследвания и иновации в областта на науката за кожата. Ние вярваме в създаването на активни съставки и успокояващи формули с висока поносимост, които работят, за да Ви помогнат да живеете живота си по-добре всеки ден.