Устойчиво развитие

Поемаме отговорност.
За Вашата кожа.
И нашата планета.

Имаме една единствена планета.
Тя се грижи за нас, трябва и ние да се грижим за нея.

Амбициите на Eucerin за 2025

Като глобален пионер в грижата за кожата ние редефинираме подхода ни към устойчиво развитие и сме посветени на амбициозните ни цели. Следвайки петте ключови амбиции за устойчиво развитие, обещаваме да правм формулите и опаковките, които обичате, по по-устойчив начин.Отговорността на Eucerin

Вярваме, че дерамтологичната грижа за кожата има силата да променя животи. Вярваме и, че е наша отговорност да създавме продукти, които имат по-щадящи последствия върху околната среда, както и позитивно въздействие върху обществото ни и върху вас.

Да Направим Промяна

Ние от Eucerin сме посветени на науката за грижа за кожата от фармацевтичен клас вече повече от 100 години. Непрекъснато преследваме научни открития и сме ангажирани с разработването на ефективни и дерматологично доказани решения с висока поносимост към кожата. Осъзнаваме необходимостта от повишаване устойчивостта на нашите продукти и процеси сега и в дългосрочен план. Вярваме, че устойчивостта е дълъг път, през който продължаваме да обновяваме, оценяваме и подобряваме. Грижа ни е за благосъстоянието на околната среда, за нашето общество и за Вас. Ние работим заедно за по-здравословно, по-екологично и по-социално приобщаващо бъдеще. Eucerin, като част от семейството на Beiersdorf,  е неразделна част от дългосрочната визия за устойчивост на Beiersdorf. Стратегията на Beiersdorf

 

Нашите ценности

Пионери в грижата за кожата

Ние предлагаме холистичен дермо-козметичен подход, за да защитим кожата Ви и да я поддържаме здрава и сияйна.

Препоръчани от дерматолози

Ние работим заедно с дерматолози и фармацевти по целия свят, за да създадем иновативни и ефективни продукти за грижа за кожата, на които те могат да се доверят и препоръчат.

Ангажирани с иновации

Повече от 100 години сме се посветили на изследвания и иновации в областта на науката за кожата. Ние вярваме в създаването на активни съставки и успокояващи формули с висока поносимост, които работят, за да Ви помогнат да живеете живота си по-добре всеки ден.