Hyaluron-Filler - Всички продукти от гамата против стареена на юсерин

Eucerin Hyaluron-Filler

С напредване на времето, кожата ни започва да старее и нейната структурата и външен вид се променят. Първите признаци на стареене на кожата обикновено са фини линии и бръчки. С напредването на процеса на стареене кожата започва да увисва и ние изпитваме загуба на обем и контури на лицето. В по-напредналите години бръчките на кожата се увеличават и задълбочават. Намаляват и еластичността, стегнатостта и сиянието.

 

Семейството на Eucerin Hyaluron-Filler включва три иновативни серии, които са клинично и дерматологично доказани с редица ползи в борбата с признаците на стареене. Всяка серия има различен основен фокус (бръчки, загуба на обем и загуба на еластичност), за да гарантира, че кожата получава грижата, от която се нуждае на всеки етап от процеса на стареене:

  • Серията Eucerin Hyaluron-Filler с формула с 3x Ефект се противопоставя на процеса на стареене. Тя спомага за запълването на бръчките, стимулира собственото производство на хиалуронова киселина и намалява скоростта на разграждането ѝ. За видимо по-млада, гладка и сияйна кожа.
  • Серията Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift действа таргетирано върху слоевете на кожата, в които се наблюдава задълбочаване на бръчките, загуба на обем и лицев контур. Тя спомага зазапълване на дълбоки бръчки, възстановяването на изгубения обем на кожата и подобряването на лицевия контур, осигурявайки лифтинг ефект.
  • Серията Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity подхранва крехката и зряла кожа. Серията спомага за запълване на дълбоките бръчки и подобрява еластичността.

Сериите включват дневни и нощни кремове за различните типове кожа, както и серуми и околоочни кремове. Всички продукти осигуряват добра ефикасност и поносимост от кожата (клинично и дерматологично доказано).

Още по темата

Нашите ценности

Пионери в грижата за кожата

Ние предлагаме холистичен дермо-козметичен подход, за да защитим кожата Ви и да я поддържаме здрава и сияйна.

Препоръчани от дерматолози

Ние работим заедно с дерматолози и фармацевти по целия свят, за да създадем иновативни и ефективни продукти за грижа за кожата, на които те могат да се доверят и препоръчат.

Ангажирани с иновации

Повече от 100 години сме се посветили на изследвания и иновации в областта на науката за кожата. Ние вярваме в създаването на активни съставки и успокояващи формули с висока поносимост, които работят, за да Ви помогнат да живеете живота си по-добре всеки ден.