Жена, подпираща се с лакът на коляното си.

Нашата философия за дермокозметична
грижа за кожата

Eucerin е препоръчвана от дерматолозите марка за грижа за кожата, която се основава на задълбочена изследователска дейност. Тя поддържа и възстановява кожата и Ви дава увереността на здравата и блестяща кожа.

Eucerin означава 100 години изследователска дейност, посветена на грижата за кожата

Благодарение на работата с дерматолози и използването на съвременни технологии, Eucerin гарантира надеждни и високоефективни продуктови иновации съгласно най-високите дерматологични стандарти.

Чрез избора си на активни съставки и изискванията си за клинични изследвания, Eucerin е синоним на отлично продуктово качество и на комбинация от ефективност и отлична поносимост от кожата.

Благодарение на своите медицински опит, изследването на продукти за грижа за кожата и експертност, Eucerin е марка за грижа за кожата, която предоставя холистичен подход в козметиката.
 
Подкрепен от над 100 години изследователска дейност в Beiersdorf, Eucerin подчертава външната красота, вътрешната хармония и увереността. Като прави кожата видимо по-здрава и блестяща, Eucerin® е единствената марка, която е синоним на МЕДИЦИНСКА ГРИЖА ЗА КОЖАТА С ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ.

Прочетете повече за развитието на Beiersdorf.

Изследователски център на Beiersdorf
Изследователски център на Beiersdorf в Хамбург, Германия