лого жена и ръка с кремове

Спести 90% от пластмасата

HYALURON-FILLER + 3x ЕФЕКТ сега с пълнител
Грижа отвъд ожата

Продукти с пълнител от серията HYALURON-FILLER

Амбициите на Eucerin за 2025

90% по-малко пластмаса

Като глобален пионер в грижата за кожата ние редефинираме подхода ни към устойчиво развитие и сме посветени на амбициозните ни цели. Следвайки петте ключови амбиции за устойчиво развитие, обещаваме да правм формулите и опаковките, които обичате, по по-устойчив начин.

HYALURON-FILLER

за първи признаци на стареене

кремове против стареене 30+ години

Като дългогодишен експерт в дермокозметиката, Eucerin подкрепя жените в поддържането на здравето и красотата на кожата им.

С напредване на възрастта, собственото производство на хиалуронова киселина в кожата ни намалава, по нея се оформят бръчки и придобива по-състарен вид.
Серията Eucerin Hyaluron-Filler с 3х ЕФЕКТ се противопоставя на този процес:

  1. Запълва: високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина хидратират и запълват бръчките.
  2. Стимулира: антиоксидантът сапонин активира собственото производство на хиалуронова киселина на кожата с до 256% и я защитава от свободни радикали.
  3. Предпазва: еноксолон намалява скоростта на разграждане на хиалуроновата киселина с над 50%.
1В сравнение с хиалуроновата киселина с високо молекулярно тегло, която също се използва във формулата

Продукти от серията HYALURON-FILLER

Eucerin се посвещава на грижата за кожата, както и на грижата за природата.

ПЪЛНИТЕЛ

90% по-малко пластмаса

ръка държи крем и пълнител

Пълнителят за Hyaluron-Filler Нощен крем и Hyaluron-Filler Дневен крем е същото количество, същата формула като класическата опаковка и с 90% по-малко пластмаса. Първите пълнители за Eucerin дневни кремове са част от мисията на Eucerin за устойчиво развитие

Eucerin се посвещава на грижата за кожата, както и на грижата за природата. Редуцираме употребата на новопроизведена пластмаса. С иновацията Hyaluron-REFiller  целим да спести 16,8 тона пластмаса.

1В сравнение с хиалуроновата киселина с високо молекулярно тегло, която също се използва във формулата

Продукти с пълнител от серията HYALURON-FILLER

Как да разбера дали Hyaluron-Filler е правилната серия за мен?

Серията Eucerin Hyaluron-Filler е специално разработена, за да се справи с първите признаци на стареенето като фини линии и бръчки. Макар кожата ни да е различна, както сме различни и ние, и кожата да старее различно в зависимост от нашите гени и начин на живот, те обикновено започват да се появяват около 30-годишна възраст. Продуктите от серията Eucerin Hyaluron-Filler действат така, че да запълнят дори най-дълбоките бръчки за по-млада на вид кожа.

Ако основният проблем при Вас е загубата на обем (какъвто често е случаят при жените на възраст около 40 – 50 г.), серията Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift е специално формулирана да запълни дълбоките бръчки и да премоделира контура на лицето. Ако основният проблем при Вас е загубата на еластичност и задълбочаващите се бръчки (какъвто често е случаят при жените на възраст 50+), препоръчваме серията Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity.

За повече информация относно различните етапи на стареене на кожата и за да откриете по-лесно правилния за Вас продукт, прочетете нашата статия за кожата на лицето в различните възрасти.