Специални предложения за мазна кожа, склонна към акне
Разбери повече

DRY TOUCH слънцезащита – Търсите ли слънцезащитен продукт, който е ултралеклек, не е лепкав и не е мазен?

чете се за 5 минути
Виж повече

Много от нас все още не използват слънцезащите колкото често и ефективно би трябвало, въпреки че разбираме колко е важна защитата от слънето. Защо е това?

Настоящата статия разглежда ключовите проблеми, които имаме със слънцезащитата, и представя Sun Oil Control Слънцезащитен гел-крем за тяло DRY TOUCH SPF50+ и 30: продукти, специално разработени да преодолеят тези проблеми, за да нямаме извинение да не предпазваме кожата си от слънцето, както тя се нуждае.

Защо слънцезащитата е важна?

Подходящата слънцезащита е жизненоважна за здравето на кожата

Слънцето, до известна степен, е полезно за здравето, но прекомерното излагане можа да причини краткосрочно и дългосрочно увреждане на кожата. Открийте повече за слънцето и кожата тук.

Най-добрият начин да избегнете увреждането на кожата е да се пазите от слънчева светлина в часовете, когато е най-силна, да я покривате с дрехи/шапка и да ползвате продукт за слънцезащита, разработен за вашия тип кожа, нейното състояние, и който предлага подходящото ниво на слънезащита.

Това може да звучи като здрав разум, но проучване на Eucerin1 открива, че значителен брой хора все още не са достатъчно защитени от слънцето. Някои от нас не нанасят слънцезащита, когато има нужда (около 22% от мъжете и 14% от жените редовно излагат гърба си на слънце без никаква слънцезащита), а други не я нанасят достатъчно честно и ефективно.

1International Beiersdorf проучване за използването на слънцезащита, 52 участници (29 жени, 23 мъже), 2016

 

Какво пречи на хората да ползват слънцезщитни продукти?

Нашите учени са посветени на това да развиват грижа за кожата от ново поколение

Разбира се, има зони от тялото, които по-лесно можем да пропуснем (разберете как най-добре да нанасяте слънцезащита в как да предпазите тялото си), но има и нещо повече.

Въпреки че разбираме колко е важна слънцезащитата, много от нас просто не обичат да нанасят слънцезащитни продукти и, следователно, не ги използват достатъчно активно и редовно.

Eucerin проучвания2 откриват, че, когато става въпрос за текстура и усещане, основните бариери са:

  • Неприятният остатък, който някои продукти оставят по кожата
  • Времето, което е нужно на някои продукти, за да попият
  • Гъстата текстура, която оставя мазно и лепкаво усещане на кожата

С повече от 130 години опит в грижата за кожата Eucerin се заема с отговорността да обърне внимание на тези бариери и да ги превъзмогне, създавайки слънцезащитни продукти, които хората обичат да използват.

2 проучване IPSOS от името на Beiersdorf. 2886 участника, които не са потребители на слънцезащита, във Франция, Германия, Италия, Испания и Обединеното Кралство. Март 2015

Какво представлява DRY TOUCH слънцезащитата?

Ако не ви харесва да използвате да използвате слънцезащита често, заради тежката и лепкава текстура, тогава Eucerin Sun Oil Control Слънцезащитен гел-крем за тяло DRY TOUCH SPF50+ е идеалния продукт за вас!

 
DRY TOUCH слънцезащита от Eucerin с SPF50+ и SPF30

Ултрелекият гел-крем не е мазен и не е лепкав. Той е лесен за нанасяне на тялото и попива за секунди без да оставя следи по кожата. Съдържа и Oil Control технология с матиращи пигменти  за незабавно сухо усещане на кожата.

Достъпен е с SPF50+ и SPF30 и предлага UV защита от ново поколение: UVA и UVB филтрите са съобразени с високия стандарт на Cosmetics Europe и нивата на UV защита надминават минималните препоръчани в ЕС. Advanced Spectral Technology комбинира широколентови и фотостабилни UVA/UVB филтри за висока UV защита с Ликохалкон A за неутрализиране на свободните радикали, активирани от UV и HEVIS светлината. Слънцезащитният гел-крем съдържа и Глицеритинова киселина, която поддържа собствените механизми на кожата за възстановяване на ДНК. 

Eucerin Sun Oil Control Слънцезащитен гел-крем за тяло DRY TOUCH е дерматологично доказано подходящ за всеки тип кожа, включително чувствителна, мазна и кожа, склонна към акне.

Можете да сте сигурни в ненадминатата защита от слънцето, която ще ползвате с удоволствие. Ето какво казват хора, използвали продукта за две седмици4:

SPF 50+ SPF 30
Осигурява ефективна защита от изгаряне 100% 98%
Предпазва от увреждане на кожата, свързано с въздействието на слънчевите лъчи  100% 98%
Попива за секунди 96% 92%
Има ултралека текстура 92% 96%
Не е мазен 93% 98%
Не е лепкав 92% 95%
Оставя незабавно сухо усещане на кожата 95% 91%


3 UVA и UVB филтрите са съобразени с високия стандарт на Cosmetics Europe и нивата на UV защита надминават минималните препоръчани в ЕС. 
4 Beiersdorf AG PiU, Испания, Април-Май 2019. 123 жени бежду 18 и 55 години, редовни потребители на слънцезащитни продукти за тяло

Защита от слънцето от ново поколение, която ще ползвате с удоволствие

Допълнителни предимства на Eucerin Sun Oil Control Слънцезащитен гел-крем за тяло DRY TOUCH

Освен че предлага приятна текстура и слънцезащита от ново поколение,  Eucerin Sun Oil Control Слънцезащитен гел-крем за тяло DRY TOUCH е водоустойчив (SPF50+ е с допълнително подсилена водоустойчивост), устойчив на пот и 'анти-пясък' - което значи, че пясъкът е по-малко вероятно да залепне по кожата. И, както всички други слънцезащитни продукти на Eucerin, няма примеси на октиноксат и оксибензон - UV филтрите, вредни за кораловите рифове, следователно е съобразен със законопроекта за хавайския бариерен риф.

Кои други продукти предлагат предимствата на DRY TOUCH?

Eucerin Sun Oil Control Слънцезащитен гел-крем за тяло DRY TOUCH SPF50+ и SPF30 са последните попълнения в Eucerin Sun DRY TOUCH асортимента. Ако търсите подобни ползи, но предпочитате формат аерозол, опитайте Eucerin Прозрачен охлаждащ слънцезащитен спрей за тяло SENSITIVE PROTECT SPF 50 е спрей с продължителна струя, която, под различен ъгъл, прави продукта удобен за бързо и лесно нанасяне върху труднодостъпни участъци по кожата.

Ако търсите предимствата на DRY TOUCH в продукт, подходящ за лице, опитайте Eucerin Слънцезащитен гел-крем за лице OIL CONTROL SPF50+ и SPF30. Те са специално разработени за мазна и склонна към акне кожа, предлагат слънцезащита от ново поколение и оставят незабавно и дълготрайно сухо усещане на кожата (до 8 часа), както и ефект против блясък.

Още по темата

Нашите ценности

Пионери в грижата за кожата

Ние предлагаме холистичен дермо-козметичен подход, за да защитим кожата Ви и да я поддържаме здрава и сияйна.

Препоръчани от дерматолози

Ние работим заедно с дерматолози и фармацевти по целия свят, за да създадем иновативни и ефективни продукти за грижа за кожата, на които те могат да се доверят и препоръчат.

Ангажирани с иновации

Повече от 100 години сме се посветили на изследвания и иновации в областта на науката за кожата. Ние вярваме в създаването на активни съставки и успокояващи формули с висока поносимост, които работят, за да Ви помогнат да живеете живота си по -добре всеки ден.