Симеона Герджикова и Анна Елазарова generation Eucerin

За най-бляскавото "АЗ" на всяка възраст

HYALURON-FILLER сега с 3x ЕФЕКТ
Ивет и Луиза разказват за техните тайни за по-добър външен вид

Перфектната грижа за всяко поколение

#GenerationEucerin

EUCERIN РАЗКАЗВА ИСТОРИИТЕ НА СИЛНИ ЖЕНИ И ГИ ПРИДРУЖАВА ПРЕЗ ПОКОЛЕНИЯ С ПРАВИЛНАТА ГРИЖА ЗА ВСЯКА ВЪЗРАСТ

В снимки и истории #generationEucerin показва автентични силни жени, които се учат една от друга независимо от възрастта. Майки, дъщери, баби и най-добри приятелки, които създават силни връзки и споделят житейски опит независимо от възрастта и поколението.

За #generationEucerin е важно да се чувствате комфортно в собствената си кожа и да сте наясно със себе си и другите. Това включва и разбирането, че изискванията на кожата се променят с времето. Eucerin придружава жените през поколенията и ги подкрепя с индивидуална грижа за всяка възраст. За да се чувстват добре в собствената си кожа – независимо от фазата на живота и възрастта си.

HYALURON-FILLER

за първи признаци на стареене

кремове против стареене 30+ години

Като дългогодишен експерт в дермокозметиката, Eucerin подкрепя жените в поддържането на здравето и красотата на кожата им.

С напредване на възрастта, собственото производство на хиалуронова киселина в кожата ни намалава, по нея се оформят бръчки и придобива по-състарен вид.
Серията Eucerin Hyaluron-Filler с 3х ЕФЕКТ се противопоставя на този процес:

  1. Запълва: високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина хидратират и запълват бръчките.
  2. Стимулира: антиоксидантът сапонин активира собственото производство на хиалуронова киселина на кожата с до 256% и я защитава от свободни радикали.
  3. Предпазва: еноксолон намалява скоростта на разграждане на хиалуроновата киселина с над 50%.
1В сравнение с хиалуроновата киселина с високо молекулярно тегло, която също се използва във формулата

Продукти от серията HYALURON-FILLER

HYALURON-FILLER + Elasticity

за зряла кожа

кремове против стареене 50+ години

В резултат на стареенето, кожата произвежда по-малко хиалуронова киселина и колаген и изчерпва запасите си на еластин. Структурата ѝ се променя – образуват се дълбоки бръчки и кожата започва да се отпуска. С възрастта кръвоносните съдове също губят ефективността си и снабдяването на кожата с кислород и подхранването ѝ намаляват – в резултат кожата изглежда „уморена“ и по-малко сияйна.

С нова формула, серията Hyaluron-Filler + Elasticity e специално формулирана, за да редуцира напредналите признаци на стареене, чрез своя 3x ЕФЕКТ:

  1. Запълва: формулата с дълго- и късоверижна хиалуронова киселина хидратира и изпълва дори дълбоките бръчки отвътре навън.
  2. Редуцира: иновативната съставка Thiamidol редуцира възрастовите петна (първи видими резултати след 2 седмици).
  3. Подобрява: комплекс Колаген-еластин, мощна комбинация от акртиин и креатин, реенергизира производството на колаген и повишава еластичността на кожата.

Продукти от серията HYALURON-FILLER + Elasticity

Как да разбера коя е правилната серия за мен?

Когато кожата ни остарява, нейната структура се променя. Първо се появяват фините линии, а с течение на времето и бръчки, загуба на обем и загуба на плътност. Еластичността, устойчивостта и блясъкът намаляват, а бръчките се задълбочават. 

Семейството на Eucerin Hyaluron-Filler включва три иновативни серии, които клинично и дерматологично доказано осигуряват многобройни ползи срещу стареенето. Всяка серия има различен основен фокус (бръчки, загуба на обем и загуба на еластичност), за да се гарантира, че кожата получава нужната грижа на всеки етап от процеса на стареене.

Серията Eucerin Hyaluron-Filler е специално разработена, за да се справи с първите признаци на стареенето като фини линии и бръчки. Макар кожата ни да е различна, както сме различни и ние, и кожата да старее различно в зависимост от нашите гени и начин на живот, те обикновено започват да се появяват около 30-годишна възраст. Продуктите от серията Eucerin Hyaluron-Filler действат така, че да запълнят дори най-дълбоките бръчки за по-млада на вид кожа.

Ако основният проблем при Вас е загубата на обем (какъвто често е случаят при жените на възраст около 40 – 50 г.), серията Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift е специално формулирана да запълни дълбоките бръчки и да премоделира контура на лицето. Ако основният проблем при Вас е загубата на еластичност,  задълбочаващите се бръчки и възрастовите петна (какъвто често е случаят при жените на възраст 50+), препоръчваме серията Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity.