Спечели грижа

Eucerin е марка, базирана на научни проучвания и непрекъснат стремеж към иновации. Създадохме нашия бюлетин, за да ти разкажем повече за марката и продуктите ни. Абонатите ще научават първи за новите продукти и отстъпки! 

Подготвили сме и награда за теб, ако се регистрираш до края на декември 2023. Ще получиш луксозен тестер на някой от най-продаваните ни продукти – UreaRepair PLUS крем за ръце с  10% урея, DermoPure измивен гел, DERMATOCLEAN Мицеларна вода. Първите 100 регистрирани печелят персонализирана награда!

Награда ще получат само абонати, които са оставили коректен адрес за доставка. Всеки абонат може да се регистира за електронния бюлетин на Eucerin само веднъж. Награда ще получат единствено абонати, които за пръв път се абонират за бюлетина.

Наградите са в размер „луксозен тестер“:

DERMOPURE Измивен гел, 75мл; DermatoClean Мицеларна вода, 100мл; UreaRepair PLUS Крем за ръце, 30мл

Нашите ценности

Пионери в грижата за кожата

Ние предлагаме холистичен дермо-козметичен подход, за да защитим кожата Ви и да я поддържаме здрава и сияйна.

Препоръчани от дерматолози

Ние работим заедно с дерматолози и фармацевти по целия свят, за да създадем иновативни и ефективни продукти за грижа за кожата, на които те могат да се доверят и препоръчат.

Ангажирани с иновации

Повече от 100 години сме се посветили на изследвания и иновации в областта на науката за кожата. Ние вярваме в създаването на активни съставки и успокояващи формули с висока поносимост, които работят, за да Ви помогнат да живеете живота си по-добре всеки ден.