The life-changing power of dermatological skincare
ДОКАЗАНАТА ИНОВАЦИЯ Е

Наука за грижа за кожата, която наистина работи

Кожните проблеми като акне, атопичен дерматит или хиперпигментация не засягат само кожата на човек. Често те влияят и на самочувствието, състоянието на духа и, неизбежно, на качеството на живот. Благодарение на иновациите в грижата за кожата на Eucerin®, които са ефективни, дерматологично доказани и с висока поносимост от кожата, хората имат възможност да помогнат на кожата си да се чувства по-добре и отново да живеят пълноценно.
Eucerin AtopiControl

EUCERIN ATOPICONTROL

"НАИСТИНА МИ ПОМОГНА С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СУХАТА И СЪРБЯЩА КОЖА" АНДЖЕЛИКА, 29, ДЖОНАТАН, 11 МЕСЕЦА, НЕРОДЕНАТА НОЕЛИА EUCERIN ATOPICONTROL"
Научи повече
Eucerin Aquaphor

EUCERIN AQUAPHOR

"РАЗЛИКА ОТ ЗЕМЯТА ДО НЕБЕТО" КАРИНА, 41 EUCERIN AQUAPHOR"
Научи повече
Eucerin DERMOPURE

EUCERIN DERMOPURE

"МОГА ДА СЕ ГОРДЕЯ С КОЖАТА СИ" ЮНЮ, 27 EUCERIN DERMOPURE"
Научи повече
Eucerin SUN

EUCERIN SUN

"НАИСТИНА СЕ ЧУВСТВАМ ЗАЩИТЕН" ТОНИ, 45 EUCERIN СЛЪНЦЕЗАЩИТА"
Научи повече
Eucerin Anti-Pigment

EUCERIN ANTI-PIGMENT

"ЧУВСТВАМ СЕ ЩАСТЛИВА" РУТ, 20 EUCERIN ANTI-PIGMENT"
Научи повече
НАМЕРИ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Каква е твоята история?

За вдъхновение и съвети за нашите продукти и препоръчани рутини, можеш да посетиш социалните ни мрежи. Ти също можеш да споделиш своята история как дерматологичната козметика е променила живота ти: пиши ни или качи пост или стори с #skinterviewsBG.
Skinterviews
ОТ ИСТИНСКИЯ СВАТ

Истински истории за истински кожни проблеми

В нашите Skinterview-та говорихме с Анджелика, Карина, Тони, Рут и Юню. Кожни проблеми засягат техните животи по различни начини. Вижте техните истории и как дерматологичната козметика променя живота им.
Анджелика
Анджелика обича майчинството. Но когато синът ѝ Джонатан получава атопичен дерматит и се чеше до кръв, тя не знае как да му помогне. С Eucerin® AtopiControl тя облекчава кожата му и своите тревоги. Сега тя знае как да третира сърбящите зони, за да играе той безгрижно, а тя да е сигурна, че за кожата му е положена грижа.
Гледай skinterview-то на Анджелика
Карина
Карина обича да участва в триатлони. Но, когато започва, изпитва болка: охлузване и протриване правят пътя ѝ към финала ужасен. С Eucerin® Aquaphor тя открива как да предпази кожата си, за да не се получават охлузвания и рани. С правилната грижа за кожата си, тя е свободна да следва страстта си. Вече нищо не може да я спре!
Гледай skinterview-то на Карина
Юню
Юню има тежко тийнейджърство, заради акнето си. Коментари от семейството и приятелите му го карат да се затвори в себе си. Стои вкъщи и спира да се вижда с приятелите си, за да избегне погледите по акнето и възпалената си кожа. Той вече знае как да третира акнеичната си кожа и най-накрая се чувства добре в нея.
Гледай skinterview-то на Юню
Тони
Когато Тони получава диагнозата си за актинична кератоза, той се притеснява как ще може да играе на открито със сина си. Въпреки знанието, че трябва да направи всичко възможно да се предпази от вредите на слънцето, да прекара живота си на закрито не е вариант. С Eucerin® SUN той вече се чувства защитен.
Гледай skinterview-то на Тони
Рут
Рут страда от хиперпигментация. Винаги е усещала, че, когато хоратя я гледат, виждат само неравния ѝ тен. Тогава тя открива продуктите на Eucerin®, специално разработени за състоянието на кожата ѝ. Сега вече има самочувствието да покаже красивата си усмивка, знаейки, че точно това ще е първото нещо, което хората ще видят.
Гледай skinterview-то на Рут

SKINTERVIEW-та

Гледай как хората споделят за своята кожа

Нашите skinterviews (=skin-кожа + интервю) дават нов поглед към хивота на хората, техните кожни проблеми и как дерматологичната козметика им помага.

ДЕРМОКОЗМЕТИЧНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА

Повече от 100 години в Eucerin® сме посветени на науката за грижа за кожата от фармацевтичен клас. В постоянно търсене сме на научни открития и сме посветени на това да разработваме ефекивни, високо поносими и дерматологично доказани решения. Развиваме продуктите с цел да поддържат и подобряват здравето и вида на кожата ни. Понеже знаем, че само осезаеми и видими резултати могат да решат твоя кожен проблем и да помогнат в подобряването на ежедневното ти благосъстояние. Знаем, че ефектът от нашите решения за грижа за кожата на са просто на повърхностно ниво. Ако кожата ти се чувства добре, и ти се чувствша добре.Открий как дерматологичната грижа за кожата има сила, която променя животи.